Naušnice Sa Swarovski Kristalima

Naušnice Sa Swarovski Kristalima. Na kraju se nalazi veći kristal sivkastih tonova. Takvi proizvodi vrlo su uspješno u kombinaciji sa strogim uredskim odijelima, ženskim i romantičnim haljinama, pa čak i običnim trapericama i pletenim.

7966879515427504291

Aqui 7966879515427504291

Izrađene su od antialergijskog metala, bez nikla, zaštićenog s plemenitim rodijem. Navlače na iglu s osiguračem i vrlo su lagane. Kače se na iglu s osiguračem koja je u potpunosti antialergijski i ne sadrži nikal. Takvi proizvodi vrlo su uspješno u kombinaciji sa strogim uredskim odijelima, ženskim i romantičnim haljinama, pa čak i običnim trapericama i pletenim.

Navlače na iglu s osiguračem i vrlo su lagane.

Na kraju se nalazi veći kristal sivkastih tonova. Takvi proizvodi vrlo su uspješno u kombinaciji sa strogim uredskim odijelima, ženskim i romantičnim haljinama, pa čak i običnim trapericama i pletenim. Svijetli ametist, denim plava, montana plava, dijamant sivo crna Kače se na iglu s osiguračem koja je u potpunosti antialergijski i ne sadrži nikal. S nje se spušta tanki lančić na kojem je nanizano desetke kristalnih stakalaca svijetlo sivih, crnih i prelijevajuće kristalnih boja. Na kraju se nalazi veći kristal sivkastih tonova.

7966879515427504291

Izrađene su od antialergijskog metala, bez nikla, zaštićenog s plemenitim rodijem. Naušnice sa swarovski kristalima u obliku kocke veličine 4x4 mm. Bogate i glamurozne naušnice izrađene su sa swarovski kristalima. Naušnice sa swarovski kristalima u obliku kocke veličine 4x4 mm.